Ritregistratie

 

Wij kunnen voor auto’s, bedrijfsauto en vrachtwagen ritregistratie leveren en monteren. We werken met goedgekeurden systemen. Goed gebruik van ritregistratie kan je veel tijd besparen, door sluitende rittenregistratie. Doordat je live alle voertuigen kan volgen is kan je service en dienstverlening verbeteren. Ook is er een module mogelijk waarmee je inzicht kan krijgen in je brandstof. Door deze module juist toe te passen kan je enorm in je brandstof besparen. Door te werken met bestuurderstag kan je gelijk ook de werktijden precies beheren. Wil je meer weten over de  voordelen van een ritregistratie voor jou bedrijf ? Neem dan nu vrijblijvend contact op met jessica@objectvolgen.nl 

Ritregistratie Duiven Arnhem Zutphen
Inclusief montage lokatie Duiven , prijs vanaf € 289,- ex btw     
Abonnement vanaf € 5,95 per maand
Automatische rittenregistratie heeft onder andere de volgende voordelen:
– Live volgen
– Geofence
– Lock position
– Kilometerstand rapportage
– Keurmerk RRS
– Gratis App
– Zichtbaar in online platform

100% sluitend en fiscus proof

 U verzekerd van een volledig automatische rittenregsitratie. Alle details van iedere gereden rit, zowel zakelijk als privé, worden automatisch geregistreerd.

Realtime inzichtelijk

Alle informatie over iedere rit is online en via de app inzichtelijk. Daarbij zijn alle rit gegevens zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcode en huisnummers altijd realtime up to date.

Live volgen

Live zien waar uw voertuig(en) zicht bevinden? Met Live volgen heeft u online of via de app altijd real-time in een overzicht al uw voertuigen inzichtelijk.

Geofence en Lock Position

Geofencing is een virtuele afbakening van een bepaalde locatie. Met Lock position is het mogelijk om het online platform en via de app eenmalig een melding te ontvangen zodra uw voertuig in beweging komt.