Toepassingen

Peilzender in auto

Auto

Wanneer u een peilzender plaatst in een auto kunt u gemakkelijk zien waar uw auto is. Beheer van uw leenauto’s is nog nooit zo gemakkelijk geweest. En indien van vermissing sprake is, kan er een repatriatie aangevraagd worden via de meldkamer.

Caravan & camper

Gebruik van uw camper of caravan doet u niet het hele jaar. Maar als tijdens het gebruik de camper of caravan beveiligd is, geeft dat toch een geruststellend gevoel. De peilzender werkt met een interne accu en is daardoor makkelijk te plaatsen in de camper of caravan. Zo ziet u ten alle tijden waar deze staat, ook wanneer u hem gestald heeft in de stalling.

Scooter, brommer & elektrische fiets

Tweewielers zijn relatief kleine, maar toch kostbare objecten. Deze zijn ook snel en gemakkelijk te beveiligen met een peilzender. Heeft u ook gedacht aan het beheer van uw huurbrommers of -fietsen ? Ten alle tijden weten waar uw brommers of fietsen staan in één oogopslag!

Boot

Een boot, sloep, waterscooter of plezierjacht is een kostbaar bezit, maar ook moeilijk te beveiligen. Door middel van een peilzender met een app-functie kunt u ten alle tijden zien waar uw object is. Het is zelfs mogelijk om een omkadering in te stellen en bij verplaatsing van uw object krijgt u direct een melding op uw smartphone. Ook kunt u gemakkelijk aan uw verzekeraar laten zien dat uw object te volgen is.

Heftruck

Weten waar deze staat in de loods, of zijn werkgebied aangeven met geofencing kan erg gemakkelijk zijn. Efficiënter werken maar ook gealarmeerd worden bij ongewenste verplaatsingen van uw voertuigen of materieel. Hiermee kunt u een gebied rondom uw voertuig, werktuig of een andere locatie markeren. Zodra uw voertuig of werktuig dit gebied in- of uit-  rijdt krijg u hiervan een melding via e-mail of SMS.

Graafmachine & werkmachine

Diefstal van werkmaterieel leidt niet alleen tot directe financiële schade voor de eigenaar, verhuurder of verzekeraar, maar brengt vaak aanvullende problemen met zich mee. Zo duurt het vaak lang voordat de werkzaamheden kunnen worden hervat. Afhankelijk van uw werkmachine, kunnen wij met u meedenken voor een passende oplossing.

Aanhanger

Dit object is ook te beveiligen. Gemakkelijk via het achterlicht van uw aanhanger. Beheer van materieel wordt kinderspel. Efficiënter werken, maar ook gealarmeerd worden bij ongewenste verplaatsingen van uw voertuigen of materieel. Hiermee kunt u een gebied rondom uw voertuig, werktuig of een andere locatie markeren. Zodra uw voertuig of werktuig dit gebied in- of uit-rijdt, krijg u hiervan een melding via e-mail of SMS.