Voertuigvolgsysteem

Wilt u meer dat alleen het volgen van uw objecten? Wilt u real time weten waar uw auto is ? Kies dan voor een voertuigvolgsysteem. Een voertuigvolg systeem is direct gekoppeld aan een PAC (particuliere Alarm Centrale). De PAC heeft direct contact met de politie, zodat zij het voertuig kunnen aanhouden. Op deze manier worden er vele voertuigen na diefstal teruggevonden. Voertuigvolgsystemen zijn geschikt voor alle soorten voertuigen zoals; auto’s, vrachtauto’s en werkmaterieel. Ook kunnen we het voertuig volgsysteem koppelen aan uw klasse 3 alarm voor de VVS+ eis.

De blackbox voor in uw voertuig

De Mi50 is een volwaardig Track & Trace voertuigvolgsysteem en biedt vele mogelijkheden voor optimaal wagenparkbeheer, voertuigbeveiliging en rittenregistratie. De Mi50 is beveiligd tegen sabotage en onderbreking van de accuspanning. Wanneer deze wordt onderbroken geeft de Mi50 een melding aan de PAC (Particuliere Alarm Centrale) door. De Mi50 staat voor kwaliteit, snelheid en gemak. De Mi50 is niet voor niets door vele auto-importeurs in Nederland in het assortiment opgenomen.

In de moderne werkplaats van Arendse Car Systems te Duiven monteren wij alle beveiligingssystemen. Kennis van alle merken en gespecialiseerd in de merken Land Rover Range Rover, Jaguar, Porsche, Volkswagen en Audi. Keywords van ons bedrijf: perfectionisten, vooruit strevend en kennis van zaken. In bezit van alle Kiwa SCM certificaten. Jaarlijks volgen we onze bijscholingen.